Acasă Politic Maia Sandu: Platon a fost eliberat de Igor Dodon, pentru a-l ajuta...

Maia Sandu: Platon a fost eliberat de Igor Dodon, pentru a-l ajuta în lupta împotriva lui Plahotniuc

0

Maia, Sandu, liderul PAS, afirmă că eliberarea lui Veaceslav Platon a fost posibilă doar datorită lui Dodon. Potrivit dânsei, președintele ar fi făcut-o pentru ca omul de afaceri să-l ajute să lupte împotriva lui Plahotniuc.

Liderul PAS, Mai Sandu susține că timpul pandemiei, multe abuzuri pot fi trecute cu vederea, iar eliberarea lui Platon este încă un obstacol greu ce împiedică curățarea țării.

”Vom asista la exerciții de cumpărare a procurorilor, deputaților prin instrumente cu care ne-au obișnuit deja. Va fi greu, spune Maia Sandu.

Maia Sandu declară că asumarea de răspundere pentru reforma justiției făcută în timp ce era premier a fost nimic altceva decât o încercare disperată de a curăța jusțiția de controlul politic.

Neam dorit un procuror independent. Imaginați-vă ce s-ar fi întamplat când au apărut acele video cu sacoșa. Imaginați-vă ce s-ar fi întâmplat în Parlament cu aceste tranziții, sechestre și cereri. Ar fi fost o altă istorie. Procuratura ne-ar fi ajutat major să curățăm clasa politică. Acum, această sarcină îi revine cetățeanului, iar el chiar dacă nu vrea să fie furat, uneori se lasă mințit, cumpărat și există riscul ca în următorul Parlament să se strecoare unii hoți, dar nu în măsura în care este acum. Procuratura ar trebui să facă ordine până la alegeri, a punctat Maia Sandu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.