Acasă Politic Dodon sugerează că la prezidențiale se va putea vota doar în R....

Dodon sugerează că la prezidențiale se va putea vota doar în R. Moldova

0

Potrivit șefului statului, cel mai probabil votarea pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie va avea loc doar în secțiile de votare din interiorul Republicii Moldova. Și asta pentru că, spune Igor Dodon, mai multe țări nu vor permite deschiderea secțiilor de votare pe teritoriul lor, având în vedere pandemia COVID-19.

„Cu votul în străinătate mi se pare că anul acesta va fi destul de dificil și în est și în vest. Pentru că dacă va fi al doilea sau al treilea val de COVID-19, multe țări nu vor permite deschiderea secțiilor de votare.

Cel mai probabil votul va fi în interiorul țării. Asta e situația”, a declarat Igor Dodon vineri dimineața, în cadrul vlog-ului său săptămânal „Președintele răspunde”.

Amintim că alegerile prezidențiale din Republica Moldova vor avea loc la 1 noiembrie curent.

cotidianul.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.