Acasă Istorii din spatele culisei Dragancea își confirmă concedierea: ” Am obosit. Radicalismul nu e soluție pentru...

Dragancea își confirmă concedierea: ” Am obosit. Radicalismul nu e soluție pentru nimic bun, în special pentru ceea ce încerci să te bați”

0

Consilierul pe comunicare al premierului Ion Chicu a demisionat. Informația a fost confirmată pentru Ziarul NAȚIONAL chiar de către acesta.

„De data aceasta am plecat”, ne-a spus Dragancea.

Întrebat dacă demisia sa are legătură cu postările de pe Facebook ale premierului și cu ștergerea paginii lui Ion Chicu, fostul consilier pe comunicare a sugerat că pagina ar fi „ascunsă temporar”.

„Nu cred că e ștearsă (pagina de Facebook a premierului n.r.). Poate fi ascunsă temporar. Nu ltiu, vedem. Guvernarea nu se face pe Facebook”, a spus Dragancea.

Întrebat despre motivul demisiei sale, Vitalie Dragancea a afirmat că „a obosit”.

„Trebuie cineva mai energic, ca să vă împiedice pe voi să măcinați societatea asta obosită și dezbinată. Radicalismul nu e soluție pentru nimic bun, în special pentru ceea ce încerci să te bați. Pentru unire trebuie să poți uni mai întâi oamenii de aici în jurul ideii. Fără asta nu va fi niciun progres”, a explicat Vitalie Dragancea.

Ieri, în cadrul emisiunii „Politica cu Natalia Morari”, Ion Chicu a spus că el își scrie postările de pe Facebook. În această dimineață, pagina oficială de Facebook a prim-ministrului nu mai era disponibilă.

Amintim că SafeNews.md a scris despre faptul că consilierul pe comunicare a lui Chicu, Vitalie Dragancea a plecat din funcție, de curând.

Deocamdată nu se cunoaște dacă și premierul îl va urma.

sursă: newsmaker.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.