Acasă Social Un militar al Armatei Naționale a decedat în timpul unui accident de...

Un militar al Armatei Naționale a decedat în timpul unui accident de serviciu

0

Ministerul Apărării al Republicii Moldova anunță, cu profundă tristețe, că un militar prin contract al Armatei Naționale, în vârstă de 26 de ani, a decedat astăzi în urma unui accident în timpul executării obligațiunilor de serviciu.

Poliția și Procuratura au fost anunțate despre tragicul accident. Actualmente, Poliția militară investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:11, pe teritoriul unității militare a Forțelor Armate, de pe strada Pietrarilor 1, din cartierul telecentru al capitalei. Preliminar s-a stabilit că militarul și-ar fi pierdut cunoștința și a căzut de pe tehnica militară, iar în urma traumelor primite a decedat pe loc.

Ministerul Apărării aduce sincere condoleanţe familiei îndurerate.

„O pierdere imensă pentru Armata Națională. Condoleanțe familiei. Prea tânăr, prea multă durere…”, a comentat ministrul apărării Alexandru Pânzari. 

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.