Acasă Politic Jizdan: Solicităm ca, în termen de 3 zile, Tiraspolul să-și revizuiască atitudinea...

Jizdan: Solicităm ca, în termen de 3 zile, Tiraspolul să-și revizuiască atitudinea față de cetățenii de pe ambele maluri ale Nistrului

0

Partidul Democrat solicită implicarea Reprezentantului special al OSCE pentru problema transnistreană și face apel la toți actorii din formatul 5+2 să sprijine acțiunile autorităților de a restabili situația din zona de securitate și să condamne comportamentul Tiraspolului care a instalat 37 de posturi ilegale în respectiva zonă.

„Încercările de sfidare a misiunii de pacificare și îngrădirea liberei circulații a cetățenilor și ieșirea colaboratorilor militari este un abuz și încălcare a actelor normative. Pe platforma parlamentară solicităm ca, în termen de 3 zile, Tiraspolul să-și revizuiască atitudinea față de cetățenii de pe ambele maluri ale Nistrului. Solicităm organismelor internaționale să sprijine activitatea Guvernului și Parlamentului în restabilirea situației în Zona de Securitate”, a spus Alexandru Jizdan în cadrul unei conferințe de presă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.