Acasă Politic Replica Maiei Sandu către Ion Chicu: „Nimeni nu are nevoie acum de...

Replica Maiei Sandu către Ion Chicu: „Nimeni nu are nevoie acum de demonstrații de bădărănism pe facebook din partea unui om frustrat”

0

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu a reacționat la adresarea premierul Ion Chicu, în care a fost vizată. Contactată de NM, aceasta a spus că este îngrozită pentru soarta oamenilor, când se gândește că acesta este premierul care conduce țară. Reacția vine după ce Ion Chicu a acuzat PAS că ar face campanie electorală, în loc să țină cont de interesul populației.

„Citesc mesajul prim-ministrului Republicii Moldova și mă îngrozesc pentru soarta oamenilor când mă gândesc că acesta este prim-ministrul care conduce țara noastă. Am un singur răspuns pentru dumnealui: La muncă! Oamenii mor din cauza modului dezastruos în care ați administrat criza. Nimeni nu are nevoie acum de demonstrații de bădărănism pe facebook din partea unui om frustrat”, a menționat liderul PAS.

Amintim că Ion Chicu a scris astăzi pe pagina sa de Facebook, un mesaj plin de greșeli gramaticale, unde declara că Maia Sandu că ar avea impresia că doar ea, în calitate de prim-ministru, își poate asuma răspunderea pentru anumite proiecte de legi. De asemenea, acesta a acuzat-o că ar fi făcut alianță cu grupurile Candu și ȘOR și i-a amintit că a făcut parte din guvernarea în care s-a furat „miliardul” din sistemul bancar.

Mai multe detalii: FOTO// Premierul Chicu o critică pe Sandu, dar cu o sumedenie de greșeli gramaticale

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.