Acasă Politic Usatîi, dar și Cebotari susțin că Gațcan ar fi părăsit R. Moldova:...

Usatîi, dar și Cebotari susțin că Gațcan ar fi părăsit R. Moldova: „Dodon l-a evacuat”

0

Deputatul Ștefan Gațcan ar fi fost evacuat de pe teritoriul Republicii Moldova. Asta susține primarul de Bălți, Renato Usatîi, conform căruia acesta se afla inițial „la 142 de km de la frontiera cu Republica Moldova”, iar ulterior la 172 de km.

În cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV, Renato Usatîi a acuzat că că Ștefan Gațcan ar fi fost „evacuat de SPPS-ul lui Dodon și de unele persoane de la SIS”.

Inițial, Usatîi a declarat că Gațcan se afla „la 142 de km de la frontiera cu Republica Moldova”, iar ulterior, în jurul orei 21:40, acesta s-ar fi aflat la 172 de km.

Primarul de Bălți a mai adăugat că înregistrarea video de pe terenul cu vița de vie, în care apare Gațcan și spune că este bine, dar nu va discuta cu nimeni și că are nevoie de reabilitare, a fost realizată în timp ce acesta era în drum de a părăsi hotarele Republicii Moldova.

Ulterior și deputatul Pro Moldova Vladimir Cebotari confirmă că Ștefan Gațcan nu se află pe teritoriul Republicii Moldova. Declarația a fost făcută la Politica Nataliei Morari de la tv8.

Cebotari spune că acesta a fost scos forțat din țară și că nu se va mai afla în Moldova cel puțin patru sau cinci zile.

Deputatul Pro Moldova mai spune că acest lucru a fost făcut pentru ca PSRM să treacă de urgență prin Comisia Juridică decizia de renunțare a mandatului de deputat și să declare în următoarele zile vacanța funcției.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.