Acasă Politic Demisia lui Gațcan pe agenda ședinței Comisiei numiri și imunități

Demisia lui Gațcan pe agenda ședinței Comisiei numiri și imunități

0

Ștefan Gațcan, care ar fi depus astăzi mandatul de deputat, ar putea fi demis. Un proiect de hotărâre în acest sens se regăsește pe ordinea de zi a ședinței Comisie juridice de mâine de la Parlament, anunță deputatul PAS Sergiu Litvinenco.

Sergiu Litvinenco, care este și membru al Comisiei juridice afirmă că acceptarea demisiei lui Gațcan nu putea fi examinată fără a ști că cererea a fost depusă de însuși Gațcan.

Amintim că deputatul Ștefan Gațcan a publicat un video pe pagina sa de Facebook în care, din mijlocul unei vii, îmbrăcat la costum, afirmă că nu este sechestrat, că este bine și se află în siguranță. Se întâmpla chiar în timp ce deputații Pro Moldova încearcă să pătrundă în Președinție unde, susțineau ei, s-ar fi aflat deputatul Gațcan. În imaginile video publicate de Gațcan acesta era filmat de o altă persoană.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.