Acasă Politic Maia Sandu, despre cazul Gațcan: Bandiții lui Dodon folosesc instituțiile statului ca...

Maia Sandu, despre cazul Gațcan: Bandiții lui Dodon folosesc instituțiile statului ca să se războiască între ei

0

Liderul PAS Maia Sandu a firmă că este foarte grav ce au făcut astăzi „bandiții lui Dodon” cu deputatul Ștefan Gațcan. Aceasta scrie într-o postare pe pagina sa de Facebook că întâmplarea cu Gațcan confirmă că Parlamentul actual trebuie dizolvat.

„Bandiții lui Dodon folosesc instituțiile statului ca să se războiască între ei. Nu contează că deputatul Gațcan este unul dintre ei și că a intrat în cârdășie cu o gașcă de hoți. Dacă ei fac asemenea crime cu un deputat, imaginați-vă ce fac ei cu oamenii simpli. (…) Este foarte grav fenomenul de azi – mai întâi îl fac pe Gațcan deputat de Hâncești, îl ridică în slăvi, apoi îl împart între ei și-l vând cui dă mai mult, apoi îl fac cu ou și oțet, apoi îl amenință și-l șantajează, apoi îl închid în beciuri pentru a obține ce vor. Ei fac orice ca să nu ajungă la pușcărie și să-și apere averile ilegale”, scrie Sandu.

Aceasta mai declară că cei vizați în cazul lui Gațcan se tem atât de mult „încât folosesc cele mai mârșave mijloace specifice bandiților: de la saci cu bani până la hărțuirea fizică a deputaților”.

Sandu mai declară că singura soluție pentru a salva R. Moldova sunt alegerile parlamentare anticipate.

Amintim că, deputatul Ștefan Gațcan a părăsit Partidul Socialiștilor și a aderat la Grupul Pro Moldova. După o serie de presiuni din partea deputaților socialiști aceasta și-a depus mandatul de deputat. 

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.