Acasă Justiţie PG vine cu o reacție după ce Reniță a depus o contestație...

PG vine cu o reacție după ce Reniță a depus o contestație pe numele lui Stoianoglo

0

Procuratura Generală vine cu o reacție după ce deputatul Iurie Reniță a depus o contestație pe numele procurorului general Alexandr Stoianoglo, privind necesitatea anulării Ordonanței de refuz în pornirea urmăririi penale pe cazul „culiokul lui Dodon”.

„Este un drept procesual și unica metodă corectă, și legală de a contesta orice hotărâre cu care autorii denunțurilor sunt în dezacord. Despre modul și termenul de contestare a deciziilor, Procuratura de fiecare dată informează părțile cointeresate”, este mesajul Procuraturii Generale. 

Amintim că, astăzi Iurie Reniță a solicitat procurorului general:

– Anularea Ordonanței privind refuzul în pornirea urmăriri penale, emise de Procuratura Anticorupție, vizând înregistrarea discuțiilor dintre președinteleIgor Dodon și reprezentanții PDM Vladimir Plahotniuc și Iaralov Serghei ca fiind ilegală;
– Pornirea urmăririi penale pe faptul coruperii pasive;
– Informarea despre examinarea contestației.

deschde.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.