Acasă Social O minoră s-ar fi aruncat în gol, după ce a consumat alcool...

O minoră s-ar fi aruncat în gol, după ce a consumat alcool cu un tânăr. Unde s-a întâmplat totul

0

O minoră a murit, după ce ar fi căzut în gol de la etajul unui bloc de locuințe din orașul Dubăsari. Tragedia a avut loc în seara zilei de ieri, 30 iunie, iar victima ar fi consumat băuturi alcoolice cu un tânăr în apartament, scrie deschide.md.

Este vorba despre o minoră în vârstă de 16 ani, care aseară, aproximativ în jurul orei 22:00, ar fi căzut în gol de la etajul 4 al blocului de locuințe. În urma impactului cu solul, victima a avut de suferit traume incompatibile cu viața și a decedat pe loc.

Totodată, s-a stabilit că ea împreună cu un bărbat de 32 de ani ar fi consuma alcool în apartament. Tânărul le-a spus așa-zișilor milițieni că nu se afla în locuință în momentul în care fata căzut.

Toate circumstanțele cazului urmează a fi investigate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.