Acasă Extern Prăbuşirea Facebook a avantaj o altă aplicaţie: Nu este Twitter

Prăbuşirea Facebook a avantaj o altă aplicaţie: Nu este Twitter

0

Snapchat şi-a luat revanşa, după ce mult timp a stat în plan secund, profitând de căderea Facebook. Reţeaua socială deţinută de Evan Spiegel, care se concentrează pe comerţul electronic, a fost cea mai folosită în criza Facebook. În urmă cu câteva zile, Facebook, Whatsapp şi Instagram au încetat brusc să funcţioneze. Blocajul a fost unul dintre cel mai lung din istorie, iar în spatele acestuia s-a aflat, cel mai probabil, o eroare umană, transmite SafeNews.md cu referire la mediafax.ro.

Mulţi utilizatori, care nu mai pot accesa platformele lui Zuckerberg, au decis, prin urmare, să descarce aplicaţii noi şi să „elimine” unele pe care nu le-au folosit de mult timp.

În mod surprinzător, reţeaua socială care a beneficiat cel mai mult de black-out, conform datelor SensorTower distribuite Bloomberg, a fost Snapchat, deşi se credea că Twitter a fost marele concurent avantajat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.