Acasă Extern Un japonez, prins în drum spre R. Moldova cu dispozitive de spionaj

Un japonez, prins în drum spre R. Moldova cu dispozitive de spionaj

0

Polițiștii de frontieră din Ucraina au reținut un cetățean străin cu echipament de spionaj. Acesta se îndrepta spre Moldova prin punctul de control Palanca. Făptașului nu i s-a permis trecerea frontierei, dar fără dispozitive.

Potrivit serviciului de presă ai Serviciului de Grăniceri al Ucrainei, suspectul este un cetățean al Japoniei, identificat de către militarii detașamentului Belgorod-Dnestrovsk în timp ce verificau autobuzul care transporta pasageri spre Moldova prin punctul de control Palanca.

„În timpul unei inspecții comune cu vameșii, au fost găsite echipamente de spionaj în bunurile străinului: două perechi de ochelari, două pixuri și un ceas, în care erau montate camere ascunse și conectori micro-USB”, arată comunicatul emis de oamenii legii.

Făptașului nu i s-a permis trecerea frontierei, iar dispozitivele tehnice au fost confiscate.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.