Acasă Extern VIDEO // Criminal în serie, prins prin rețelele sociale: Condamnat la 160...

VIDEO // Criminal în serie, prins prin rețelele sociale: Condamnat la 160 de ani

0

Un bărbat din New Jersey care a folosit aplicații de dating pentru a întâlni 3 femei pe care le-a ucis, în urmă cu 5 ani, a fost condamnat la 160 de ani de închisoare, în urma unui proces în care s-a dezvăluit că acesta a fost prins cu ajutorul rețelelor sociale.

Khalil Wheeler-Weaver, 25 de ani, și-a ascultat resemnat sentința, după ce, în timpul procesului și-a negat vinovăția spunând că i s-a înscenat totul, potrivit NBC News, transmite SafeNews.md cu referire la Digi24.ro.

El a fost condamnat pentru comiterea a trei crime, o tentativă de omor, dar și alte fapte, între care răpire, incendiere și profanarea rămășițelor umane.

Procuratura din Essex a afirmat că prietenii uneia din victime au ajutat poliția să-l găsească pe Wheeler-Weaver, după ce au deschis un cont fals pe o rețea socială și l-au ademenit pe acesta. Într-un final, au stabilit o întâlnire cu el, iar prietenii au sunat la poliție și au anunțat locul în care urma să aibă loc.

O a patra femeie care a supraviețuit atacului criminalului și a depus mărturie în proces a oferit, de asemenea, informații esențiale care i-au ajutat pe anchetatori. Tiffany Taylor a descris modul în care atacul i-a schimbat viața: „Toată viața mea s-a dat peste cap… Nu mă mai fardez, nu mai am prieteni. Sunt mereu paranoică. Dar sunt fericită că sunt în continuare în viață”. Apoi s-a adresat instanței de judecată: „Sper să nu-i arătați niciun pic de înțelegere, pentru că el nu are nicio remușcare”.

Procurorii au prezentat dovezi potrivit cărora Wheeler-Weaver, pe atunci în vârstă de 20 de ani, a folosit aplicațiile de dating pentru a se întâlni cu femei pentru partide de sex și apoi le-a strangulat. Trupurile lor au fost găsite între septembrie și decembrie 2016, în New Jersey. Anchetatorii au prezentat, de asemenea, dovezi descoperite pe telefonul mobil al lui Wheeler-Weaver, care l-au plasat acolo unde victimele au dispărut și unde au fost găsite ulterior cadavrele.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.