Acasă Extern FOTO // O farfurie a fost vândută cu 1,7 milioane de dolari:...

FOTO // O farfurie a fost vândută cu 1,7 milioane de dolari: Cum arată

0

O farfurie din secolul al XVI-lea care descrie povestea biblică despre Samson și Dalila a fost vândută la o licitație cu peste 1,7 milioane de dolari, valoarea fiind de 10 ori mai mare decât estimarea inițială. Inedit este faptul că farfuria care a fost descoperită părăsită într-un sertar, conform CNN, transmite SafeNews.md cu referire la protv.ro.

Era de așteptat ca farfuria să se vândă cu o sumă cuprinsă între 109.000 de dolari și 163.000 de dolari proprietarului, dar până la urmă a ajuns să se vândă pentru o valoare record de 1.721.000 de dolari.

Conform opiniilor unor experți, farfuria, care are 27 de centimetri în diametru, ar fi fost realizată de Nicola da Urbino în jurul anilor 1520-23.

Ofertele au fost făcute prin telefon și prin e-mail, deoarece evenimentul a fost transmis online, iar câștigătorul a dorit să rămână anonim.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.