Acasă Extern COVID în Rusia: Record negativ de decese pentru a patra zi consecutiv

COVID în Rusia: Record negativ de decese pentru a patra zi consecutiv

0

Rusia a înregistrat vineri, 1 octombrie, pentru a patra zi consecutiv, un nou record negativ de decese, în ultimele 24 de ore. Numărul de pacienți la ATI se menține foarte ridicat, transmite SafeNews.md cu referire la Rador.ro.

A fost atins un nou nivel record de decese, din cauza COVID-19, în ultimele 24 de ore, în Federația Rusă: au murit încă 887 de ruși, după ce s-au infectat cu COVID-19, fiind vorba despre un record negativ ce se menține pentru a patra zi consecutiv la nivelul țării.

„887 de pacienți au decedat, din cauza COVID-19, în ultimele 24 de ore, în Rusia, față de 867 – în ziua precedentă, joi, iar numărul total al deceselor înregistrate, de la debutul pandemiei până la data de 1 octombrie, a crescut, ajungând astfel la 208.142 de decese”, potrivit unui bilanț de vineri al Comandamentului operativ de combatere COVID-19, confirmat de Rospotrebnadzor și citat de Agenția de presă Ria Novosti.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.