Acasă Politic Carp, după plecarea lui Gațcan din PSRM: Mai stau doi la rând

Carp, după plecarea lui Gațcan din PSRM: Mai stau doi la rând

0

Mai urmează câteva plecări din PSRM, iar fracțiunea socialiștilor se va subția în viitorul apropiat. Declarația a fost făcută de deputatul Lilian Carp într-un ive pe Facebook, după ce astăzi deputatul socialist Ștefan Gațcan a anunțat că părăsește rândurile PSRM și aderă la Grupul ProMoldova.

Din informațiile pe care le deține Carp, ar mai fi încă doi deputați de la PSRM care ur urma să părăsească partidul, cu aceștia „se lucrează la greu” și am putea avea „surprize într-un viitor apropiat”.

Carp spune că ar exista mai multe motive pentru care Gațcan a părăsit PSRM. 

„Toată lumea spunea că medicul Gațcan este omul lui Plahotniuc, în spațiul public apărând mai multe fotografii cu ei. Cum a plecat și care sunt cauzele, clar că sunt mai multe: dosarele anterioare despre care vorbește lumea prin târg, fie că a mai adulmecat și el un culiok, că acesta e stilul prin care ei pleacă”, a menționat Carp. 

Prin asemena acțiuni în PSRM, până în toamnă Dodon va rămâne cu 4-5 deputați în fracțiune și va întoarce statul înapoi lui Plahotniuc. Astfel, cea mai bună soluție ar fi să-și dea demisia. 

„Igor Nikolaevici, unica șansă pentru R. Moldova, este să-ți dai demisia, pentru că o să te trezești până în toamnă cu vreo 4-5 deputați. Greceanîi, Bătrîncea și poate 2-3 deputați. Aveți mari probleme și prin prostia ta o aduci înapoi în brațele lui Plahotniuc”, susține Carp. 

Amintim că, deputatul socialist Ștefan Gațcan a semnat o declarație înaintată speakerului Zinaida Greceanîi prin care anunță că părăsește rândurile PSRM și aderă la Grupul ProMoldova.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.