Acasă Social Pasajul subteran de pe bulevardul Negruzzi, distrus. Ion Ceban: Domnule pretor, vă...

Pasajul subteran de pe bulevardul Negruzzi, distrus. Ion Ceban: Domnule pretor, vă place?

0

Pasajul subteran de pe bulevardul Negruzzi din Capitală, renovat acum un an, este deja distrus. Pe pereți au apărut diferite inscripții, iar din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, fața se jupoaie deja.

Astfel, fiind nemulțumit de cele văzute, primarul Ion Ceban l-a luat la rost pe pretorul sectorului Centru și i-a dat termen pentru a soluționa problema.

„Domnule pretor, când ultima dată ați fost la acest pasaj? Ați văzut în ce stare se află? Vă place? Nu aveți bani pentru 2 găleți de vopsea? Vă dau 15 zile pentru a face acest lucru, nu așteptați să vă împing”, a subliniat Ion Ceban.

Totodată, primarul a abordat și starea pasajului subteran din apropierea Hotelului Național, care se află într-o stare groaznică. Edilul nu a acceptat scuzele pretorului că precum acest obiect se află la balanța Direcției transport public și comunicații.

„Trebuie să fii un șef bun în sectorul tău, să nu îi învinovățești pe ceilalți. Dacă aveți nevoie de ajutorul celor de la Direcția transport, mergeți la ei, luați-vă de mână și lucrați împreună. În opinia mea, nu depuneți eforturi suficiente, aveți puține proiecte în desfășurare. Nu căutați vinovatul, lucrați”, a conchis Ion Ceban.

Subterana de pe bulevardul Negruzzi a fost singurul pasaj renovat anul trecut din cele opt propuse de autorităţi. Costul lucrărilor a depăşit un milion de lei, bani alocaţi din bugetul municipal.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.