Acasă Politic Alaiba: Dodon joacă șah, dar piesele din ciocolată le mănâncă Plahotniuc

Alaiba: Dodon joacă șah, dar piesele din ciocolată le mănâncă Plahotniuc

0

„Poate Igor Dodon și încearcă să joace șah, dar piesele sunt din ciocolată, iar Plahotniuc i le mănâncă una câte una”. Afirmația îi aparține deputatului PAS, Dumitru Alaiba, și vine după ce socialistul Ștefan Gațcan a anunțat că se alătură partidului Pro-Moldova.

„Două ședințe în urmă parlamentul a votat declarația de condamnare a trasesismului. După asta încă un deputat a schimbat partidul. La ședința trecută am propus să mai tragem o citire declarației, să mai votăm o dată, că de prima dată nu a luat foc.
Azi a mai ieșit un deputat. La următoarea ședință a parlamentului o să mai propun o dată să mai tragem o citire, după care să votăm, de dorit unanim.
Și așa o să facem o ediție periodică a declarațiilor de condamnare a traseismului.
Iar socialiștii să nu se prea strofolească prin conferințe de presă. Știau foarte bine ce „cumpără”. Lăcomia lui Dodon încă o să le joace multe, multe glume proaste.
Așteptăm următorul filmuleț. Cred că e timpul”, a scris deputatul pe o rețea de socializare.

Ex-socialistul, Ștefan Gațcan, a anunțat despre decizia de a adera la partidul condus de Andrian Candu în această dimineață pe o rețea de socializare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.