Acasă Politic Adrian Candu despre plecarea lui Gațcan la Pro Moldova

Adrian Candu despre plecarea lui Gațcan la Pro Moldova

0

Andrian Candu salută aderarea socialistului Ștefan Gațcan la grupul parlamentar Pro Moldova. Acesta i-a urat „bun venit” lui Gațcan în echipa Pro Moldova.

„Avem nevoie de oameni competenți, buni profesioniști și care să fie pregătiți să pună umărul și să scoată Moldova din hăul în care o împing amatorii instalați în funcții de Dodon. Oameni pentru țară sunt tot mai mulți în fiecare zi. Oameni de calitate, oameni buni și profesioniști. Bun venit în echipă, domnule Gațcan! Oameni PRO MOLDOVA, PRO MOLDOVA pentru oameni!”, a scris candu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că deputatul socialist Ștefan Gațcan a semnat, la 28 iunie curent, o declarație înaintată speakerului Zinaida Greceanîi prin care anunța că părăsește rândurile PSRM și aderă la Grupul ProMoldova. Document făcut public astăzi, 30 iunie.

DOC// Socialistul Ștefan Gațcan părăsește PSRM. Vezi cărui partid se alătură

Fracțiunea PSRM rămâne cu 36 de deputați, iar în PDM – 13 deputați. Respectiv, coaliția de guvernare nu are suficiente voturi pentru a adopta legi, așa cum numărul necesar fiind 51.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.