Acasă Extern Ramzan Kadîrov a stabilit un record mondial la alegerile din Rusia

Ramzan Kadîrov a stabilit un record mondial la alegerile din Rusia

0

Șeful Republicii Cecene, Ramzan Kadîrov, a stabilit un record mondial la alegerile pentru conducerea regiunii, obținând 99,7% din voturi. Acest lucru a fost raportat de agenția internațională de înregistrare.

Potrivit acesteia, titularul recordului a primit cel mai mare procent de voturi la alegeri.

Participarea cetățenilor la alegerile din Republica Cecenă a fost de 94,42%.

Kadîrov a fost susținut de 711.973 de locuitori ai republicii.

Alți candidați la șefia Ceceniei, Khalid Nakayev și Isa Khadzhimuradov, au primit 0,12 la sută și, respectiv, 0,15 la sută din voturi.

La 25 septembrie, a fost raportat că Ramzan Kadîrov, în timpul unei întâlniri video cu președintele rus Vladimir Putin și liderii partidelor care au câștigat alegerile pentru Duma de Stat, a râs, anunțând rezultatele Partidului Comunist al Federației Ruse și LDPR în republică.

Șeful Ceceniei este principalul guvernator de lungă durată al Rusiei.

El este la conducerea Ceceniei din 2007 (până la 5 aprilie 2011 – în calitate de președinte al republicii). La momentul primei sale numiri, avea 30 de ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.