Acasă Politic DOC// Mișcarea Politică UNIREA și-a desemnat candidatul la alegerile prezidențiale din toamnă

DOC// Mișcarea Politică UNIREA și-a desemnat candidatul la alegerile prezidențiale din toamnă

0

În cadrul ședinței de astăzi, Mișcarea Politică UNIREA, a adoptat decizia de a-l înainta pe liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, în calitate de candidat la alegerile prezidențiale care urmează să aibă loc în toamnă.

„Decizia este semnată, conform acordului MPU, de reprezentanții de reprezentanții tuturor celor 5 partide, componente ale MPU, dar a fost luată, de asemenea, conform acordului, de 4 componente ale MPU (PNL, PPR, USB și PL)”, a anunțat Dorin Chirtoacă.

În același timp, MPU susține că va continua să depună eforturi pentru a identifica un candidat unionist unic, rămânând deschisă propunerilor din alte partide unioniste, din segmentul asociativ, mediile academice.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.