Acasă Extern Vladimir Putin a ieșit din carantină și a plecat în vacanță la...

Vladimir Putin a ieșit din carantină și a plecat în vacanță la pescuit

0

Președintele Rus Vladimir Putin a fost fotografiat în timp ce era în vacanță în Siberia, la pescuit, alături de ministrul Apărării, Serghei Șoigu. Kremlinul a publicat imaginile pentru a arăta că Putin se simte bine, după ce a stat în carantină din cauza unor cazuri de COVID în anturajul său.

Printre fotografiile făcute publice este și una cu peștii prinși de Vladimir Putin.

Președintele rus, în vârstă de 68 de ani, a intrat în izolare acum aproape două săptămâni, după ce mai mulți membri ai anturajului său au fost infectați cu COVID-19.

Din cauza carantinei, Putin a votat online în alegerile parlamentare ruse din 17 septembrie.

„După cum aţi văzut, în condiţii de restricţii sanitare, mi-am îndeplinit datoria civică online, în format electronic”, a spus Putin, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, cum s-a putut vedea în imaginile difuzate de televiziunea de stat. În imagini, Vladimir Putin apărea tastând la calculatorul din biroul său, la reşedinţa prezidenţială din Novo-Ogariovo.

Putin s-a vaccinat cu două doze de vaccin rusesc Sputnik V.

Sursa: Digi24.ro 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.