Acasă Extern O femeie de aproape 102 ani și fiica sa de 80 de...

O femeie de aproape 102 ani și fiica sa de 80 de ani, vindecate de COVID

0

Situație inedită în județul Alba. O femeie de aproape 102 ani s-a vindecat de COVID-19, la fel ca şi fiica sa, de 80 de ani, cele două fiind externate chiar astăzi din Spitalul Municipal Blaj. Ambele femei erau vaccinate. Ele au fost internate timp de 9 zile în spitalul din Blaj, la Secţia Infecţioase, însă, în final, au reuşit să învingă boala. Informaţia a fost confirmată de către primarul comunei Sâncel, Ilie Frăţilă, transmite SafeNews.md cu referire la Agerpres.

Născută în 1 decembrie 1919, la un an după Marea Unire de la Alba Iulia, femeia, care locuieşte alături de fiica şi ginerele său în comuna Sâncel, unde se înregistrează cea mai mare rată de infectare cu virusul SARS-CoV-2 din judeţul Alba, nu s-a confruntat până acum cu probleme majore de sănătate.

„Nana Ană”, cum i se spune, este cea mai vârstnică persoană din satul de lângă Blaj. 

În comuna Sâncel se înregistra, astăzi, o rată de infectare cu virusul SARS-CoV- 2 de 7,31, cea mai mare din Alba. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.