Acasă Politic Alaiba: Toate proiectele Guvernului duc la „kuliok” sau offshore

Alaiba: Toate proiectele Guvernului duc la „kuliok” sau offshore

0

„O guvernare proastă și coruptă ne poate duce doar în trecut”, a scris deputatul PAS, Dumitru Alaiba, pe pagina sa de Facebook.

„Cât timp oamenii au un guvern prost, ei se vor uita în urmă și vor spune că înainte era mai bine”, a mai adăugat acesta.

O declarație în acest a fost făcută de deputat în contextul ultimelor evenimente politice din țară. În cele din urmă, deputatul PAS a reiterat necesitatea de a înlocui actualul Guvern cu unul cinstit, care nu va fura de la popor.

„Doar când vom avea o guvernare bună, care nu-și fură propriii cetățeni, vom putea privi în viitor cu speranță. Niciodată hoți la guvernare nu a fost o istorie de succes. Hoții pot doar fura, ei nu pot crea. Pentru ei toate proiectele duc la „kuliok” sau offshore. Dacă nu vrem să oftăm după foștii, trebuie să alegem oameni care nu fură”, a adăugat Alaiba.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.