Acasă Extern Zeci de pinguini, găsiți morți pe o plajă: Ce s-a întâmplat

Zeci de pinguini, găsiți morți pe o plajă: Ce s-a întâmplat

0

Un roi de albine a ucis zeci de pinguini africani, specie pe cale de dispariție, pe o plajă de lângă Cape Town. Aceștia au fost găsiți morți în orașul Simon, un oraș mic de lângă Cape Town, care găzduiește o colonie de pinguini, transmite SafeNews.md cu referire la Stirileprotv.ro.

„După teste, am găsit înțepături de albine în jurul ochilor pinguinilor. Acesta este un eveniment foarte rar. Nu ne așteptăm să se întâmple des, este o întâmplare”, a declarat David Roberts, medic veterinar al Fundația pentru Conservarea Păsărilor de Coastă din Africa de Sud, precizând că la fața locului au fost găsite și albine moarte.

Zona respectivă este un parc național, iar albinele fac parte din ecosistem.

Pinguinii africani, care locuiesc pe coasta și insulele din sudul Africii, se află pe lista roșie a Uniunii Internaționale pentru Conservarea Naturii, ceea ce înseamnă că se confruntă cu un risc ridicat de dispariție.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.