Acasă Articol comercial 7777.md îi invită pe microbiști la un fotbal de zile mari cu...

7777.md îi invită pe microbiști la un fotbal de zile mari cu bonusuri zilnice Ⓟ

387
0
ads

Fotbalul frumos aduce bani frumoși. De acest lucru se pot convinge amatorii sportului rege, în Orășelul sportiv EURO 2020 din scuatul Teatrului de operă și balet Maria Bieșu.

Puteți privi aici meciurile Campionatului Europei la un ecran imens și să faceți pariuri pe echipele preferate. Pentru comoditate, pe loc aveți ocazia să supliniți conturile de joc de pe 7777.md, în Căsuța norocului a Loteriei Naționale. Mai mult, pentru fiecare 100 de lei adăugați în cont aici, prin intermediul terminalului de plăți PayNet, participați la tombole zilnice cu premii care considerabil vă sporesc șansele de a obține un câștig frumos.

În fiecare zi cu meciuri sunt organizate până la 3 tombole. La fiecare extragere sunt puse în joc bonusuri fantastice: Free bet în sumă de 1000 de lei, două premii de câte 500 de lei și alte 5 de câte 100 de lei.

Pentru a participa la extragere, supliniți contul de joc în Căsuța norocului cu cel 100 de lei, prin terminalul Pay Net, completați cuponul și aruncați-l în tambur. Pentru fiecare 100 de lei adăugați în cont primiți o participare la la tombolă. Păstrați cecul și așteptați extragerile care vor avea loc înainte de meciuri, în pauzele dintre meciuri și reprize.

Până acum, Loteria Națională și 7777.md au împărțit microbiștilor din Orășelul sportiv 7 bonusuri Free bet de câte 1000 de lei, 7 de câte 500 de lei și 35 de câte 100 de lei.

Și nu e tot! În perioada 11 iunie – 11 iulie, în cadrul EURO 2020, pe 7777.md vă așteaptă CALENDARUL DE FOTBAL CU BONUSURI zilnice și un TURNEU cu un fond de premii de 500 000 de lei, precum și multe alte premii și surprize.

Supliniți contul de joc de pe 7777.md cu cel puțin 100 de lei la Căsuța norocului, participați la extragerea bonusurilor generoase, savurați un fotbal de zile mari și câștiguri pe măsură!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here