Acasă Articol comercial 7777.md anunță o nouă promoție fierbinte pentru microbiști: obțineți Freebet, Free Spins...

7777.md anunță o nouă promoție fierbinte pentru microbiști: obțineți Freebet, Free Spins și bonusuri de până la 15 000 de lei Ⓟ

661
0
ads

Fotbal Mania este în plină desfășurare! 7777.md lansează o nouă promoție interesantă pentru adevărații fani ai „sportului rege”. Alătură-te noii provocări sportive „E timpul pentru bonusuri”, care va avea loc în perioada 19-25 octombrie. Participanții care au făcut o alimentare a contului de la începutul campaniei vor primi în dar un freebet în valoare de 25% din suplinire și free spins, iar pentru îndeplinirea misiunilor propuse – până la 77 de free spins pentru jocuri online ”Fortunes of Romes”.

Și asta nu e tot! Clasamentul campaniei „E timpul pentru bonusuri” îi va încânta pe cei mai buni 50 de micrbiști cu premii generoase. Aceștia vor împărți între ei câștiguri în sumă de 50 000 de lei. Tot ce trebuie să faceți pentru participare este să plasați pariuri pe orice meci de fotbal. Cei mai buni cunoscători, cu cei mai buni multiplicatori de câștig vor primi:

Locul I – 15 000 lei;

Locul II – 10 000 lei;

Locul III – 50 00 lei.

Ceilalți 47 de jucători din clasament vor primi mijloace bonus de la 200 la 2 000 de lei.

Nu pierdeți timpul și participați la această super provocare didicată fotbalului!

Citiți regulile detaliate ale noii campanii „E timpul pentru bonusuri” aici.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here