Acasă Social 77 de persoane infectate cu COVID-19 în R. Moldova, în stare gravă....

77 de persoane infectate cu COVID-19 în R. Moldova, în stare gravă. Trei persoane noi – tratate

0

Din cele 965 de cazuri de infectare cu COVID-19 în R. Moldova, 77 de bolnavi sunt în stare gravă. Informația a fost anunțată de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. Aceasta a anunțat și despre decesul a două persoane.

„La moment avem infectate 965 de persoane, din totalul de 4598 de teste realizate până acum în R. Moldova. Cazuri de import avem 111, cazuri transmise local – 854. La moment, în stare gravă sunt 77 de pacienți, 335 sunt în stare cu gravitate medie, în rest – stare satisfăcătoare. Avem tratate 40 de persoane”, a anunțat Dumbrăveanu.

Ministra a adus aminte că azi e marcată și Ziua Mondială a Sănătății. 

„În acest an, ea e dedicată asistenților medicali și moașelor. În acest an, această zi e deosebită. Îi vizează în mod direct pe fiecare dintre noi, fiecare țară de pe glob. Acum nu se mai face declarații oficiale, fiecare persoană își îndreaptă inima și speranța către sistemul medical”, a transmis șefa de la Sănătate.

Pe 6 aprilie seara, autoritățile au anunțat patru decese și au fost confirmate alte 101 cazuri noi de infectare cu COVID-19 în Republica Moldova. Bilanțul celor afectați de noul virus urcă la 965 de persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.