Acasă Social 33 de pacienți infectați cu COVID-19 sunt în stare gravă

33 de pacienți infectați cu COVID-19 sunt în stare gravă

0

33 de persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt în stare gravă. 25 dintre acestea sunt internate la Spitalul Toma Ciorbă, iar alte opt – la Spitalul Clinic Republican. Datele au fost prezentate de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

La Spitalul Toma Ciorbă sunt internați 25 de pacienți în stare gravă, 60 cu stare de gravitate medie, iar 44 – în stare satisfăcătoare.

La Spitalul de boli contagioase pentru copii sunt opt copii și doi adulți. Patru pacienți sunt în stare de gravitate medie, ceilalți – în stare satisfăcătoare.

În cadrul Spitalului Clinic Republican sunt opt persoane care înregistrează evoluție gravă și altele două în stare de gravitate medie.

La Institutul Mamei și Copilului rămâne internată o mamă în stare medie.

Iar la Spitalul Ministerului Sănătății sunt 14 pacienți infectați: patru de gravitate medie și 10 în stare satisfăcătoare.

Totodată, nouă persoane cu coronavirus sunt spitalizați în stânga Nistrului.

Iată cum arată distribuția cazurilor înregistrate până acum:

Chișinău – 63

Hîncești – 22

Soroca – 18

Ștefan Vodă – 14

Ialoveni – 10

Căușeni – 8

Cahul – 6

Anenii Noi – 5

Rîșcani – 5

Sîngerei – 3

Orhei – 2

Cantemir – 2

Florești, Leova, Basarabeasca, Clărași, Dubăsari, Cimișlia, Strășeni, Briceni, Nisporeni, Taraclia – câte 1

Regiunea transnistreană – 9.


Menționăm că, până în prezent, pe teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate 177 de cazuri de infecție. Două persoane au murit, printre care un lucrător medical. Iar două paciente au fost tratate și externate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.