Acasă Extern 13.000 de soldaţi bieloruşi sunt gata să lupte împotriva Ucrainei

13.000 de soldaţi bieloruşi sunt gata să lupte împotriva Ucrainei

0

Până la 13.000 de militari bieloruşi, atât în ​​serviciu, cât şi veterani, au semnat un acord de participare la războiul împotriva Ucrainei, potrivit şefului adjunct al direcţiei operaţionale a forţelor armate ucrainene, Alexei Gromov, consemnează agenţia UNIAN.

„Şase batalioane ale forţelor armate ale Belarusului sunt desfăşurate de-a lungul graniţei de stat a Ucrainei şi îndeplinesc sarcini în zonele care se învecinează cu Ucraina”, a precizat Gromov, transmite SafeNews.md cu referire la Mediafax.

„Potrivit datelor preliminare, până la 13.000 de persoane din unităţile militare active şi foste ale forţelor speciale din Belarus, precum şi Omon (poliţia antirevoltă, n.d.), au semnat un acord pentru a participa la războiul împotriva Ucrainei”, informează autorităţile.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.