Acasă Extern 120 de gâşte furate dintr-o fermă germană, înaintea unei sărbători în timpul...

120 de gâşte furate dintr-o fermă germană, înaintea unei sărbători în timpul căreia se consumă preparate din carnea acestei păsări

0

O sută douăzeci de gâşte au fost furate de la o fermă din satul bavarez Schnaittenbach, cu puţin înainte de sărbătoarea Sfântului Martin, când, în mod tradiţional, se consumă preparate din carnea acestor păsări, a informat joi poliţia din acest land german, potrivit DPA.

Gâştele erau ţinute într-o incintă în aer liber, departe de ferma din acest sat, aflat la est de Nürnberg. Furtul gâştelor i-a adus proprietarului o pagubă de peste 20.000 de euro.

Păsările au fost furate în mai multe reprize între 26 octombrie şi 2 noiembrie.

Potrivit unei versiuni a legendei Sfântului Martin, acesta s-a ascuns într-un hambar unde iernau gâştele, însă acestea au făcut o asemenea gălăgie, încât cei care-l căutau l-au găsit.

Sărbătoarea Sfântului Martin, cunoscută şi sub numele de „Martinmas”, este celebrată pe 11 noiembrie, potrivit Agerpres.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.