Acasă Politic Zinaida Popa: Bugetul antisocial al lui Ion Ceban nu va fi votat

Zinaida Popa: Bugetul antisocial al lui Ion Ceban nu va fi votat

0

Președintele Fracțiunii PAS din CMC, Zinaida Popa, afirmă că în bugetul general al municipiului Chișinău, propus spre vot, sunt foarte multe deficiențe și lipsuri. Din acest motiv consilierii PAS nu au susținut un asemenea buget, pentru că „este antisocial și împotriva oamenilor”.

Totodată, Zinaida Popa susține că proiectul bugetului nu va fi votat. Din acest motiv, soluția, spune ea, este votarea bugetului alternativ elaborat de fracțiunea PAS din CMC.

„Bugetul municipal elaborat de Primăria Chișinău nu a fost susținut de Consiliul Municipal Chișinău din motiv că acesta este bazat pe împrumuturi interne de 750 de milioane de lei, cu un deficit bugetar de circa 650 de milioane de lei, care se vrea a fi acoperit din vânzările de terenuri municipale de circa două miliarde de lei. Și asta se referă doar la bugetul în lectura întâi care reprezintă indicatorii bugetari generali”, a declarat Zinaida Popa.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.