Acasă Politic DOC// Zeci de democrați au aderat către grupul Pro Moldova

DOC// Zeci de democrați au aderat către grupul Pro Moldova

0

Un grup de consilieri raionali și locali din raionul Drochia, format din circa 30 de persoane, au aderat la PRO MOLDOVA. Potrivit lor, PDM nu mai poate fi considerat un partid pro-european după susținerea unui șir de decizii controversate, ultima picătură fiind ratificarea creditului rusesc care ar reprezenta o capcană pentru Moldova.

”Decizia fracțiunii PDM de a susține acest document este în detrimentul intereselor statului nostru și contravine valorilor promovate până nu demult de Partidul Democrat”, se arată în declarația semnată de 30 de consilieri raionali și locali din Drochia.

Amintim că anterior deputații Gheorghe Brașovschi și Ruxanda Glavan au anunțat că aderă la grupul parlamentar PRO MOLDOVA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.