Acasă Social DOC// Alerte de călătorie COVID-19. Informaţii privind accesul cetăţenilor Republicii Moldova pe...

DOC// Alerte de călătorie COVID-19. Informaţii privind accesul cetăţenilor Republicii Moldova pe teritoriul altor state

0

Responsabilii din cadrul Ministerului de Externe de la Chișinău au publicat sâmbătă, 27 iunie, un document ce conține infarmații privind accesul cetățenilor R. Moldova pe teritoriul altor state în contextul pandemiei de Covid-19, transmite SafeNew.md cu referire la zdg.md.

Conform informațiilor furnizate de MAEIE, la intrarea în Ucraina, cetăţenii RM urmează să fie amplasaţi în locaţii de observaţie (carantină) timp de 14 zile. Este obligatorie procurarea poliţei de asigurare medicală, care să acopere cheltuielile legate de tratamentul COVID-19.

Cetățenii străini, inclusiv cei din Republica Moldova, pot intra în Austria dacă dețin:

  • viză de tip D, eliberată de Austria
  • permis de ședere
  • documentele necesare solicitării dreptului de ședere în conformitate cu Legea poliției pentru străini, Legea privind regimul străinilor sau Legea privind azilul din

Intrarea cetățenilor Republicii Moldova pe teritoriul Bulgariei, inclusiv pe cale aeriană prin aeroporturile de la Sofia, Burgas, Varna și Plovdiv este interzisă până în data de 30 iunie 2020, în conformitate cu ordinul Ministerului Sănătății al Bulgarie

sursa: zdg.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.