Acasă Comunicate de presă Zborurile Chișinău – Lisabona, restricționate. Vezi cât vor dura restricțiile și ce...

Zborurile Chișinău – Lisabona, restricționate. Vezi cât vor dura restricțiile și ce pot face cei care au cumpărat deja bilete

0

În baza deciziei autorităţilor portugheze, zborurile din R. Moldova spre Lisabona au fost restricționate. Astfel, zborul din 17 Iulie 2020 Chișinău –Lisabona- Chișinău a fost anulat, iar zborul din data de 24 iulie Chișinău-Lisabona va fi cu mai multe condiții de călătorie. 

Compania aeriană „Air Molodva” anunță că la bord vor fi acceptați cetățenii moldoveni care dețin viză, permis de şedere, cetățenie portugheză sau contract de muncă. Este obligatorie prezentarea unui certificat privind testul COVID-19 negativ efectuat nu mai devreme de 72 ore până la zbor. De asemenea, călătorii vor fi obligați să prezinte Formularul de Localizare a Pasagerului solicitat de autoritățile portugheze.

Din Lisabona spre Chișinău vor fi efectuate doar zboruri pentru repatrierea cetățenilor moldoveni.

Restricțile pentru zborurile spre/din Lisabona, sunt impuse până la data de 31 iulie 2020, există însă probabilitatea ca acest termen să fie prelungit.

Pentru pasagerii care au biletele procurate la cursele suspendate, se propune următoarele opțiuni:

• schimbul gratuit de dată pentru aceeași destinație pînă la 24 octombrie 2021;

• voucher în valoarea egală costului biletului dvs;

• rambursarea conform regulilor tarifului biletului dvs (pentru a afla regulile tarifului vă rugăm să vă adresați la agenția/locul procurării biletului).

Amintim că Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) îndeamnă călătorii curselor aeriene să accepte voucherele pe care le pot folosi pentru alte zboruri în schimbul banilor rambursați pentru zborurile anulate. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.