Acasă Social Vremea se Încălzește: Maxime de +19 Grade Celsius în Chișinău

Vremea se Încălzește: Maxime de +19 Grade Celsius în Chișinău

0

Vremea în Republica Moldova se va încălzi astăzi, maximele atingând +19 grade Celsius. Ghenadii Roșca, șeful Direcției prognoze meteorologice, a explicat că această încălzire se datorează unui val de aer cald de origine africană care a ajuns pe continentul european.

Condițiile de vreme frumoasă, cu temperaturi ridicate, se vor menține în următoarele două zile. Însă, după această perioadă, se așteaptă o răcire treptată, cu maxime ce vor varia între +9 și +11 grade Celsius.

Miercuri, 23 octombrie, temperatura va urca până la +18 grade Celsius, înainte de a scădea treptat cu 2-3 grade pe timp de zi. Noaptea, valorile termice vor oscila între +2 și +7 grade Celsius, semnalând o apropiere a vremii mai reci specifice sezonului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.