Acasă Social Vreme rece continuă în Moldova: Meteorologii avertizează asupra înghețurilor

Vreme rece continuă în Moldova: Meteorologii avertizează asupra înghețurilor

0

Meteorologii anunță că și astăzi, vremea se va menține rece în Republica Moldova, fără precipitații. Vântul va sufla din nord, predominant slab.

Conform regimului termic preconizat, temperaturile nocturne vor varia între 0 și +5°C, existând riscul de înghețuri la sol, cu valori de până la -4°C, iar în aer de până la -2°C în anumite zone. În timpul zilei, temperatura maximă va oscila între +9 și +14°C.

De asemenea, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis un Cod Galben de înghețuri pentru întreaga țară, avertizând cetățenii să ia măsuri de precauție. Se recomandă evitarea expunerii prelungite la frig și protejarea plantelor sensibile la temperaturi scăzute.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.