Acasă Politic Vot comun PSRM – „Pentru Moldova”// Cererile opoziției privind excluderea proiectelor controversate,...

Vot comun PSRM – „Pentru Moldova”// Cererile opoziției privind excluderea proiectelor controversate, respinse de noua majoritate

0

Proiectele de legi controversate, precum statutul limbii ruse, anularea „legii anti-propagandă”, re-subordonarea SIS, dar și proiectele bugetare, rămân a fi incluse în ordinea de zi a ședinței plenare a Parlamentului. Propunerile deputaților Platformei DA, PAS, PDM și „PRO MOLDOVA” sunt respinse de majoritatea neformală PSRM – „Pentru Moldova”.

Totodată, socialiștii și „partenerii” săi refuză și propunerile de a organiza audierile șefului SIS dar și altor instituții ale statului pe mai multe subiecte sensibile.

Opoziția reușește să acumuleze doar 42-45 de voturi.

Vedem că coaliția ȘorDon funcționează ca ceasul”, a declarat vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.