Acasă Politic Vladimir Cebotari spune că Ruxanda Glavan ar fi fost supusă presiunilor ca...

Vladimir Cebotari spune că Ruxanda Glavan ar fi fost supusă presiunilor ca să rămână în PDM

0

Deputatul din grupul parlamentar „Pro Moldova” Vladimir Cebotari a făcut aluzie la faptul că fosta democrată Ruxanda Glavan, care recent s-a alăutrat grupului, ar fi fost supusă presiunilor ca să rămână în Partidul Democrat.

Doamna Glavan, spre exemplu, a plecat pentru că nu a simțit că poate să contribuie așa cum considera ea necesar întru depășirea acestei crize pandemice pe care o avem. Mai mult decât atât, se simțea înădușită și avea multă presiune pentru a nu se implica în anumite lucruri, pentru a nu face anumite lucruri. A mai avut și alte tipuri de presiuni în sensul de a o păstra în calitate de membru al PDM”, a declarat Vladimir Cbotari.

Amintim că Ruxanda Glavan recent a părăsit rândurile democraților și s-a alăturat grupului „Pro Moldova”. Astăzi, deputata a menționat că toată fracțiunea înțelegea că are un disconfort pentru faptul că a fost ministră și vice-președintă responsabilă pentru sănătate, dar nu era implicată în deciziile Guvernului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.