Acasă Politic Vlad Filat vine cu o recție, în urma acuzațiilor aduse de fostul...

Vlad Filat vine cu o recție, în urma acuzațiilor aduse de fostul său avocat

0

În urma declarașiilor făcute de avocatul său, Igor Popa, Vlad Filat vine cu o primă reacție. Într-o postare pe pagina sa de facebook, liderul PLDM îl acuză pe Popa că l-ar fi vândul lui Plahotniuc.

„După ce m-a vândut lui Plahotniuc și m-a băgat în pușcărie, așa numitul “avocat” Igor Popa, pus de același stăpân, a lansat o serie întreagă de dezinformări și minciuni!
Deoarece nu sunt în Republica Moldova, iar acuzațiile aduse nu pot fi demontate printr-o postare, la revenire, vineri 25 Septembrie 2020, voi organiza o Conferință de presă în care voi demonta pe larg ticăloșeniile și minciunile aruncate în spațiul public de acest individ fără scrupule, care a încălcat orice limită morală și toate normele deontologice profesionale”, a declarat Vlad Filat, într-o postare pe Facebook. 

Menționăm că Igor Popa a declarat că Vlad Filat și Vlad Plahotniuc au continuat să comunice după ce fostul premier a ajuns la închisoare și îi oferea cadouri în schimbul tăcerii. De asemenea, acesta a mai spus că liderul PLDM ar fi furat 100 milioane de dolari din băncile fraudate și că ar avea un dosar în Germania pentru spălare de bani. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.