Acasă Extern VIDEO // Zelenski, după tentativa de asasinat: Răspunsul va fi puternic

VIDEO // Zelenski, după tentativa de asasinat: Răspunsul va fi puternic

0

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a venit cu o reacție, după ce asupra vieții primului său consilier, Serghei Șefir, a avut loc un atentat. Din fericire însă nicio persoană nu a fost rănită. Șeful statului ucrainean a declarat că nu cunoaște cine ar sta în spatele acestei acțiuni, menționând că, „consecințele vor fi puternice”, transmite SafeNews.md cu referire la replicamedia.md.

„Astăzi a fost împușcat automobilul principalului asistent al meu, tovarăș, care este și un bun prieten. (…) Cine stă în spatele acestei situații, spun sincer că nu știu, deocamdată. Se crede că a fost o tentativă de asasinat. 

Ce fel de forțe sunt acestea, interne sau externe… Dar nu le consider forțe, pentru că a-mi transmite salutări cu împușcături din pădure în mașina prietenului meu este o slăbiciune. Răspunsul va fi puternic”, a declarat Zelenski într-un filmuleț postat pe pagina sa oficială de Facebook.

Liderul de la Kiev a mai adăugat că se întoarce imediat în țară după ce va ține un discurs la Adunarea Generală a ONU.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.