Acasă Politic VIDEO // Vlad Filat: Importanța Diasporei și Sprijinul Vital pentru Economia Republicii...

VIDEO // Vlad Filat: Importanța Diasporei și Sprijinul Vital pentru Economia Republicii Moldova

0

Față de diasporă trebuie să avem o elementară recunoștință pentru că datorită efortului și sacrificiului dânșilor acest stat există. Cel mai mare investitor în Moldova sunt oamenii noștri care muncesc în străinătate.

Declarația aparține fostului premier Vlad Filat, care, în cadrul unei emisiuni televizate, a acuzat actuala guvernarea că își aduce aminte de moldovenii din diasporă doar înainte de alegeri, însă în general, „ei sunt uitați”.

Față de diasporă trebuie să avem o elementară recunoștință pentru că datorită efortului și sacrificiului dânșilor acest stat există. Cel mai mare investitor în Moldova sunt oamenii noștri care muncesc în străinătate. Care a fost atitudinea guvernării PAS în raport cu diaspora? Înregistrarea automobilelor cu probleme, plafonarea sumei neimpozitabile a coletelor de la 300 euro până la 150 euro, rânduri mari în vamă, proiectul Prima casa plus din care diaspora a fost exclusă, restricții la achitări în cash și multe altele a spus Filat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.