Acasă Politic VIDEO // Vlad Filat, despre vizita procurorului-șef european: „Nu vă așteptați că...

VIDEO // Vlad Filat, despre vizita procurorului-șef european: „Nu vă așteptați că în Europa vă așteaptă paradisul”

0

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, a comentat recent vizita procurorului-șef al Parchetului European la Chișinău, într-o emisiune TV. Filat a citat cuvintele oficialului european, subliniind că aderarea la Uniunea Europeană nu va aduce automat soluții pentru problemele țării, declarații cu care liderul PLDM pare să fie de acord.

„Nu vă așteptați că în Europa vă așteaptă paradisul. Aici, acasă, trebuie să faceți temele”, a reiterat Filat, făcând referire la declarațiile procurorului-șef.

Fostul premier și actualul lider al PLDM, a punctat că Moldova trebuie să fie pregătită pentru aderare, având instituții funcționale, economie și justiție eficientă.

„Povestea că noi vom adera la Uniunea Europeană și totul va fi bine este frumoasă, dar realitatea cere pregătiri serioase”, a adăugat Filat în cadrul unei emisiuni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.