Acasă Politic VIDEO // Vlad Filat critică guvernarea actuală: Nu poți învinui Kremlinul pentru...

VIDEO // Vlad Filat critică guvernarea actuală: Nu poți învinui Kremlinul pentru tot

0

Fostul prim-ministru Vlad Filat a adus în discuție recent realitățile politice din Republica Moldova, afirmând că nu se poate pune întreaga responsabilitate pe umerii Kremlinului. În comentariile sale, el a subliniat că, deși Ilan Șor joacă un rol nociv în scena politică, reformele Justiției nu au fost promovate sau implementate de influența rusă.

Filat a criticat și presiunile exercitate asupra primarilor pentru a adera la partidul PAS, sugerând că aceste tactici sunt parte dintr-o strategie politică eronată. De asemenea, el a evidențiat un aspect controversat al campaniei electorale recente, menționând „pomana electorală” de 86 de milioane de lei oferită pensionarilor înainte de alegeri, în timp ce agricultorii au fost ignorați în repetate rânduri în solicitările lor de ajutor.

„Atunci când încerci să prostești oamenii, de fapt îți sapi mormântul, politic vorbind”, a declarat Filat, insinuând că guvernarea actuală nu mai poate continua să ignore nevoile cetățenilor.

Comentariile sale au inclus, de asemenea, o critică dură la adresa recenta afirmație a guvernării conform căreia alegerile au fost fraudate.

„Este incredibil să ieși în public după trei ani de guvernare și să spui că alegerile au fost fraudate fără precedent, în condițiile în care guvernul tău este responsabil pentru organizarea procesului electoral. Dacă nu reușești să îți îndeplinești datoria, atunci ar trebui să îți asumi responsabilitatea și să pleci”, a concluzionat Filat.

Aceste declarații subliniază discontentul crescând față de guvernarea actuală și nevoia de schimbare în abordările politice din țară.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.