Acasă Politic VIDEO // Vlad Filat acuză guvernarea PAS de minciună în privința construcției...

VIDEO // Vlad Filat acuză guvernarea PAS de minciună în privința construcției drumurilor și a investițiilor în Moldova

0

Fostul prim-ministru Vlad Filat a criticat dur actuala guvernare, afirmând că declarațiile referitoare la construirea a 700 km de drumuri sunt inexacte. În realitate, Filat susține că au fost construite doar 9 km de drumuri noi, restul fiind lucrări de reparare și mentenanță, multe dintre acestea fiind proiecte demarate în perioada în care el se afla la conducerea guvernului.

„Le-ar trebui să le fie rușine pentru minciuna că guvernarea PAS a investit în Republica Moldova în ultimii trei ani mai mult decât în întreaga perioadă de 10 ani. Este fals să afirmi că au alocat 2,85 miliarde de lei pentru dezvoltarea satelor și orașelor, mai mult decât de trei ori față de perioada 2010-2020”, a declarat Filat.

Fostul premier a subliniat că datele oficiale ale Ministerului de Finanțe contrazic flagrant aceste afirmații, arătând că între 2010 și 2020 s-au realizat investiții capitale de 15,1 miliarde de lei.

ernare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.