Acasă Politic VIDEO // Victoria Furtună: Voi lupta pentru transparență și justiție în Moldova

VIDEO // Victoria Furtună: Voi lupta pentru transparență și justiție în Moldova

0

Candidata la prezidențiale, Victoria Furtună, a declarat cu mândrie că Moldova este casa ei, subliniind legătura profundă cu țara natală în cadrul unui recent discurs. Mărturisind despre inspirația și forța pe care le găsește în familia sa — două fiice minunate și un soț iubitor — Furtună a evidențiat importanța valorilor și tradițiilor în formarea ei, valori pe care le-a moștenit de la părinții săi.

Cu o experiență de 20 de ani în lupta împotriva corupției ca procuror, Furtună a subliniat cunoștințele sale despre abuzurile de putere comise de politicieni pentru câștiguri personale. Ea și-a exprimat angajamentul ferm de a promova transparența și dreptatea în guvernare, pledând pentru un viitor mai bun pentru copii și o Moldovă fără corupție.

„Ambiția mea este să fiu un președinte care lucrează pentru întregul popor”, a declarat Furtună, evidențiind viziunea sa de a proteja viitorul națiunii de minciuni și nedreptăți.

Aceste angajamente formează fundamentul candidaturii sale, iar Furtună își propune să aducă schimbări pozitive în societatea moldovenească.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.