Acasă Politic VIDEO // Victoria Furtună s-a lansat în orașul natal Hîncești: „Împreună suntem...

VIDEO // Victoria Furtună s-a lansat în orașul natal Hîncești: „Împreună suntem puternici, iar cu ajutorul Domnului putem crea paradisul aici, în Republica Moldova”

0

Într-o atmosferă plină de entuziasm și speranță, candidata independentă la alegerile prezidențiale, Victoria Furtună, s-a lansat oficial în orașul său natal, Hîncești. Evenimentul a adunat numeroși susținători care au venit să audă viziunea sa pentru o „Moldova Nouă”, bazată pe tradiții, valori, credință și dorința de progres.

„Împreună suntem puternici, iar cu ajutorul Domnului putem crea paradisul aici, acasă, în Republica Moldova,” a declarat Victoria Furtună, subliniind importanța unității și a credinței în atingerea obiectivelor comune. Ea a vorbit despre planurile sale ambițioase pentru dezvoltarea țării în următorii patru ani, promițând că va lucra pentru binele tuturor cetățenilor.

Furtună a pus accentul pe valorile tradiționale și pe potențialul enorm al comunității locale de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru toată țara. „Mulțumesc tuturor celor prezenți, care au venit să audă, nu doar să asculte, cum se va dezvolta Moldova în următorii patru ani,” a adăugat ea, încurajând cetățenii să fie activi și implicați în procesul democratic.

Lansarea candidaturii sale la Hîncești marchează începutul unei campanii electorale pline de energie și angajament, în care Victoria Furtună își propune să aducă schimbarea și să consolideze unitatea națională.

Cu un mesaj puternic de speranță și determinare, Victoria Furtună invită toți moldovenii să se alăture viziunii sale pentru o țară prosperă și unită.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.