Acasă Politic VIDEO // Victoria Furtună s-a întâlnit cu locuitorii din Orhei: „Îmi propun...

VIDEO // Victoria Furtună s-a întâlnit cu locuitorii din Orhei: „Îmi propun să schimb sistemul de pensionare”

0

Schimbarea sistemului de pensionare, ajutor financiar pentru beneficiarii de alocații sociale, amnistia fiscală pentru persoanele fizice. Sunt câteva dintre măsurile pe care își propune să le implementeze candidata independentă la alegerile prezidențiale, Victoria Furtună. Fostul procuror anticorupție s-a întâlnit cu locuitorii municipiului Orhei, iar în cadrul evenimentului, ea a făcut mai multe promisiuni, scrie libertv.md

„Să știți că nu mă susțineți pe mine, susțineți viitorul țării noastre, susțineți o țară independentă, neutră, suverană, care știe să-și păstreze demnitatea sa. În ultima perioadă, politicienii din Republica Moldova nici nu aud, nici nu văd. Avem foarte mulți pensionari aici, care au o problemă enormă cu pensia. De aceea, mi-am propus să schimb sistemul de pensionare. Fiecare din noi va căpăta banii plus procentele acumulate în timpul activității. Cetățenii care beneficiază de alocații din partea statului vor beneficia de un card denumit generic ”De acasă”. Pe acest card va fi transferat lunar un ajutor financiar, iar acești bani vor fi cheltuiți doar pe produse și bunuri fabricate în Moldova”, a promis Victoria Furtună.

Furtună mai spune că are un plan bine definit și vrea să fie un președinte al tuturor cetățenilor.

„Vom aplica amnistia fiscală a persoanelor fizice. Să comunicăm cu partea de peste Nistru, să soluționăm problemele majore de ordin social, economic, al tuturor din regiune și apoi dispare de la sine orice problemă. Poporul vrea să fie unit. Avem un plan bine definit și îl vom implementa în viitorul apropiat”, a mai declarat candidata independentă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.