Acasă Politic VIDEO // Victoria Furtuna propune soluții pentru finanțarea primăriilor din Republica Moldova

VIDEO // Victoria Furtuna propune soluții pentru finanțarea primăriilor din Republica Moldova

0

Candidata la prezidențiale, Victoria Furtuna, a transmis un mesaj primarilor din Republica Moldova, subliniind necesitatea de a rezolva problema finanțării primăriilor. În cadrul unei discuții cu mai mulți primari, Furtuna a identificat principalele probleme legate de veniturile administrațiilor locale și a propus soluții concrete.

„Soluția constă în majorarea veniturilor pe care să le obțină primăria. Prima sursă este ca impozitul pe venit al filialelor întreprinderilor mari să fie plătit în localitatea unde este deschisă filiala”, a explicat Furtuna.

Candidata i-a îndemnat pe primari să fie curajoși și să insiste asupra ajustării sistemului de distribuție a impozitelor, menționând că acest moment este crucial, înainte de finalizarea bugetului de stat pentru anul 2025. Ea a lansat și un apel către primari să semneze o petiție menită să schimbe actualul sistem de impozitare, subliniind că problema va fi soluționată chiar dacă actualii deputați s-ar opune.

Victoria Furtuna își continuă campania prin promovarea măsurilor ce vizează îmbunătățirea condițiilor economice la nivel local și susține că inițiativele ei au sprijinul majorității cetățenilor moldoveni.

https://www.petitieonline.com

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.